Casa Luisa i februari-mars

Sitter nu på jobbet och längtar tillbaka till Nerja. Har haft 10 underbara dagar med mycket fix varvat med jobb och det är en väldigt skön tillvaro. Perfekt helt enkelt.

Vi har nu det mesta klart och har fått till lite mys. Det ska bytas ut lite gardiner och annat men i stort sett klart.

Frida var med mig och vi komma till huset för första gången. Och vi njöt tillsammans i fyra dagar. Då Frida åkt hem fick jag ett par dagar för mig själv och sen kom Jocke på onsdagen. Ganska bra lösning:-)

Solen på väg upp!



Det är verkligen en magisk morgonplats i vår hörna utanför köket på terassen. Solen tar sig upp i precis rätt läge och den här årstiden behöver man inte ha solgardiner som skyddar då sol är precis vad man vill ha.




Likaså upptäckte vi att man sitter inte mycket i soffan i februari. Solen når aldrig riktigt dit och då det var kyligt i skuggan så blev det liksom inte att vi satt där. Har således inte testat "toldon" eller solgardinen som är monterad utan vi föredrog, när vi vilade mellan fix och annat, att ligga i solstolarna.


Vi beslutade oss för att behålla den kornblå soffan, färgen till trots. Den är så skön att sitta i och riktigt bra kvalitet och den bäddsoffa jag beställt från IKEA kändes helt plötsligt lite "B". Den fick gå tillbaka ouppackad. Rätt beslut. Och när man tar bort alla kuddar och lägger på en bäddmadrass är det en rätt skön extrasäng.



Den antika soffan fick åka till Charity Center. Den passade liksom inte in och nu känns rummet renare och snyggare. Flyttade den stora sekretären/skåpet och under trappan ska vi fixa någon form av förvaringslösning. Lite mattor mjukar upp också även om det säkert inte är så praktiskt när sommaren kommer och man kommer in med sand från stranden och annat, men mysfaktorn blir högre i det här stora rummet.


Fick linnegardiner av syrran som åkte upp. Ska bara byta de tunna gardinerna, som ju är av annan längd, men det blir när jag åker ner i april.

"Fridas" rum. 

"Jespers" rum

Tidigare arbetsrum - numera ytterligare ett sovrum.



Badrummet uppe är nyrenoverat. Superskön dusch och snyggt och prydligt. MEN det stänker ut en jävla massa vatten om man duschar oförsiktigt vilket inte har någonstans att ta vägen. SUCK. Det blir därför så att vi måste komplettera med en dörr.



Matplatsen på bottenplan har fått nya dynor och ny lampa

Det här köket har vi ju insett att det inte används så ofta:-)
 Så nu ska vi bara njuta av våren och sommaren. Längtar ner igen!




Kommentarer

  1. Det ser underbart ut!!! Kan inte vänta till jag får se det IRL!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tunnbrödschips

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Vänner