Oj vad man lär sig av livet

Just hemkommen från en härlig vecka på Mallorca med den stora familjen Regeheim. Eller så stor den nu är då vi totalt består av 11 personer. 9 var med här så det är ju rätt bra jobbat! Den vi saknade i den här konstellationen var ju Caroline och det var vi ledsna för...

Vi bodde i ett helt fantastiskt hus i en liten ort som heter Cala San Vincent på öns nordöstra sida. Stort som bara den och otroligt fint, fräscht och med hur mycket "fix" som helst. Jag har aldrig hyrt ett hus med fint porslin och köksgrejer eller så men här fanns HUR mycket som helst! Det gillar jag när man hyr för att kunna laga mat och göra fint på "hemmaplan" under semestern.

Det man lär sig när man reser med andra människor är ju vad man retar sig på och vad man gillar. Det är ju faktiskt inte helt enkelt att bo ihop med en massa andra människor i 7 dagar. Tålamodet kräver sitt och utrymme och "eget space" behövs. Det tycker jag att vi fick den här veckan blandat med en massa djupa samtal och fina lärdomar. Vissa tyngre än andra när förtroenden och annat ältades till vin och god mat.

Behövligt och tankeväckande och väldigt skönt.

Till det kan sägas att det var 30 grader varmt hela veckan. Vad mer kan behövas?

Tack kära svärfar för att jag fick följa med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner