Måndag igen...

En otroligt skön helg med lite tjejmys med alldeles för mycket vin och sen fokus på flyttförberedelser. Lördagen blev en segdag - vilket jag tror jag behöver det då min kropp är som en fiolsträng. För mycket i huvudet, helt enkelt. Kom igång med lite packning och rensning först vid 15-tiden. Fattar inte hur mycket skit vi har! Flyttfirman estimerar att vi kommer få ihop 150 kartonger, haha!! Å andra sidan ska ALLT ner i kartong för att de ska flytta det. Inget löst, minsann.
Tänker på alla "flyttar" vi gjort med vänner genom åren. Gud vad vi slet för varandra! Och kul var det! Alla hjälptes åt att tömma glömda skåp i plastpåsar, släpa möbler och komma på att källarförrådet faktiskt hade en del grejer också. För att sen packa upp i nya skåp och lådor.
Nu är det ingen som har varken tid eller lust. Fullt förståeligt och jag vill inte ens tänka tanken på det själv. Så därför får man bita i det sura äpplet. 12 400:- för vår flytt med Bromma Express. 12 400:-!! Å andra sidan slipper man naprapatkostnader som troligen skulle bli konsekvensen om vi flyttar själva:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner