Dag 5 och 6

Frukost i buffén, läst ut bok nr 2 och är ledsen över att den är slut. Otroligt bra, Karin Wahlbergs Glasklart, som jag tror är den 8:e boken i en fristående serie. Jocke har dragit på cykeltur och idag är det molnigt igen. Funderar på vad jag ska göra.. Kanske ta bilen och åka en sväng. Vi får se.

Har i alla fall haft två underbara dagar med sol och värme. I måndagskväll åkte vi bort till Puerto Rico för att käka middag på en skaldjursrestaurang som jag och Karin var på när vi vara här för två år sen. Minns den som fantastisk, med utsikt som är bedövande ute på piren i PR.
När vi kom dit så kände jag inte igen skylten och konstaterade kallt att de verkar ha bytt ägare. Vi gick i alla fall och kollade. När vi kommer upp för trapporna sitter Pelle och Ulli där med sina två barn. Eller tonåringar, rättare sagt. Så jäkla kul! De verkade tycka ungefär detsamma efter en vecka med "bara" familjen och Olle, deras son, sa direkt - Pappa, kan inte dom käka middag med oss??? Och så blev det. En härlig kväll på en italiensk restaurang med gott vin och lite snack.

I måndags var vi ju ute på tur i bergen. Bortsett från den hemska olyckan så var det faktiskt helt magiskt där uppe! Vilken natur! Vilka slingriga vägar!

Här har vi åkt...!

Så otroligt vackert!

Igår var vi i Las Palmas och strosade runt. Ganska charmig stad och med hjälp av Tripadvisor hamnade vi på en otroligt bra tapasrestaurang i lika otroligt mysiga kvarter! Bra kväll efter en härlig dag på Playa Amadores.

Och utsikten från vår bungalow är det faktiskt inget fel på...


Två dagar kvar till vi åker hem! Njuter!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner