Skåne - Ystad - Bussjö! Magisk sommar 2013.. so far!

Visst, jag bloggar lite för lite för jämnan men under sommaren borde man ju ha tid. Verkligen. Eller? Uppenbarligen inte.

Idag är vi enbart familj här på gården. Första dagen utan sällskap (ja, nästan i alla fall) sedan vi började semestern för tre och en halv vecka sedan. Det känns faktiskt som lyx just idag. Vi är nu i Bussjö med lugnet, den vackraste av omgivningar, tystnaden dom känns extra mycket just idag.

Att umgås med nära och kära är ju helt, helt underbart. Vänner, familj, utökad familj, släkt med svärmor, svåger, svägerskor och kusiner, nära vänner...! Det är helt underbart! Det man behöver är dock också att få lite, lite tid att "bara" vara med de sina. Nu är Jocke, Frida och jag här. Vi saknar ju Jeppe förstås som är i Stockholm och jobbar.

Vi kom hit i söndags efter ett par dagar i Åhus. Ett stopp på vägen ner då Bussjö var fullt av andra människor. Åhus var vackert men Ystad är något speciellt. Vi har nu haft tre underbara dagar med de andra Regeheimarna (svåger, svägerska, kusin och svärmor) och det är lyx för oss - vi umgås nämligen inte mycket med dom under resten av året - så värmen finns kvar i kroppen när de lämnat för Stockholm idag.

Frida - fina dotter!

Anton och Ella i trädgården

Jocke

Min fina svåger - Nicke!

Frida med sin Farmor!

Katarina och Ulla

Kvällspromenad - Ella och Frida!

Tre kvinnor Regeheim!

Min fina "kärmor"!

Katarina - min fina svägerska!
Maken i skymningen nu i kväll!

Mor och dotter

Vallmo. Som finns i massor men nu i sluttampen på säsongen..
 Vi har haft varmt, soligt, strandliv, utekvällar och frukostar i skuggan i trädgården. Och det bästa av allt är att det fortsätter några dagar. Och på fredag kommer Clas och Laila som vi inte sett på hela sommaren. Det ser vi framemot. Två dagar för oss själva räcker!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner