Min müsli äger!

Inspirerad av Mia Öhrns recept på müsli provar jag mig fram, men den här äger. Mia Öhrn - släng dig i väggen!

ca 100 gr havregryn
ca 70 gr grahamsmjöl
ca 100 gr solroskärnor
liten påse pinjenötter
3 dl rispuffar
liten påse hasselnötter (kan uteslutas)
ca 1,5 dl kokos (riven eller flakes)
ca 2-3 msk råsocker
flytande honung efter smak, ca 2 msk.
ca 1,5 dl vatten

Rör ihop allt i en bunke. Bred ut på plåt (jag tar det fördelat på två plåtar). Ringla lite mer honung försiktigt över och rosta i ugnen på ca 200 gr i 15-20 min. Måste passas då det är lätt att bränna! Låt svalna på plåt och rör sen om lite så det fördelar sig. Häll på burk och njut på yoghurt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner