Ett annorlunda bröllop

Har varit på en otroligt fin bröllopscermoni ute på Yxlan.

Så befriande avspänt med ett bröllopspar som gifte sig i Montreal, Canada, tidigare i våras och som nu bjöd in till en svensk cermoni för oss som inte var där. De läste upp sina löften på en brygga vid vattnet mellan Yxlan och Blidö till ett stilla sensommarregn. Och sen var det party!

Vilket party sen! En härlig blandning av ett 50-tal vänner. Några från Canada, deras "matchmaker" från Schweiz (han som är orsaken till att Alf och Harriet träffades på Ölfest i Tyskland) och ett gäng svenska vänner från hela landet. Mest från Katrineholm förstås då Alf är därifrån. Festen hölls i skolan på Yxlan och rekvisita såsom mjölkställning, teckningar, böcker och faktiskt hakklappar runt omkring. Inte stylat, inte tillfixat. Bara en härlig stämning med mycket kärlek och värme i luften. Och god hemlagad mat och en massa gott vin, god öl och drinkar för den som ville.

Glad att jag fick vara med. Väldigt glad. Ett bröllop behöver inte vara sönderstylat för att vara på topp. Med rätt sammansättning vänner och rätt inställning blev detta "top of the notch"!

Kommentarer

  1. Vad skönt med några som fattat att kärlekens värde inte mäts i pengar, inte heller framgångens värde!

    Kraaaam

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner