Andra advent

Förkylning bättre och jag vaknade denna morgon, den andra advent 2012, med att konstatera att jag är såå nöjd över att det inte är någon snö. Mysfrukost och tidningen efter en dusch och solen skiner över stan.

Jocke och jag tog sen en lång promenad över Ulvsundabron ner längs vattnet, förbi Pampas och över vid Karlberg till det område som vi funderar på om det är ett område vi eventuellt vill bo i framöver. Hornsberg eller nedre Kungsholmen eller vad det nu heter. Lindhagen kanske. Vi gick, lyssnade, tittade och konstaterar att det är otroligt mysigt nere vid vattnet. Visst, man ska faktiskt inte ha lägenheterna som vetter mot vattnet för det är norrläge, men man kan ju bo åt väster och ändå ha vattenkontakt... Undrar om det är här de ska bygga Västermalmsterrassen, ett av de nya projekt som ska sättas igång? Många frågor. Och det vi kallt kan konstatera är att vår lägenhet, med läge och allt, är väldigt bra. Fritt, soligt, stora fina fönster, högt i tak, inga grannar på sidorna, rymd, luft, himmel... Ja herre... Vi får väl se vad det blir framöver. Just nu vill jag bara bo här.

Tänk om det är så enkelt. Gå till botten, se möjligheter, känna att man har luft i tankarna för att landa i att vi bor jävligt bra. Tänk om det är så enkelt?


Kommentarer

  1. Men det är ju jättebra i så fall! Ibland behöver man ju bara få veta att det är möjligt, men man behöver inte fullfölja.

    (Och förresten är det inte 2012 än, du är för tidigt ute!!)

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner