Och så kom Jocke såklart...och sen VÄNNER!

Jocke anslöt på torsdagkvällen och helgen blev lugn och mysig. Bara ta dagen som den kom och lära sig att landa i "inga måsten". Det tog tid.

På lördagen åkte Jesper och Jonte till Köpenhamn och skulle träffa lite kompisar. Över dagen, hette det, men vid 16-tiden fick vi ett samtal där de meddelade att de skulle stanna och "dygna". Hm. Lilla mamman blev inte så nöjd men pappan tyckte att det "var väl inte konstigt". Sånt gjorde vi med när vi var i den åldern. Lång kväll och halvskön sömn över natten för att sen vakna av att mobilen ringde kl. 8.00.. - Kan du komma ner och öppna? Vi står utanför... Puh. Hemma igen. Det hade inte varit så där skitkul att sova i en trappuppgång;-)

På måndagen åkte Clas vidare till Höllviken för att sen åka hem till Laila i Stockholm. Sovplatserna fylldes dock snabbt då vi fick besök av Leffe, Anna, Nicce och Lotta. Äntligen! Vi har pratat om det så länge och nu skulle i få fyra dagar att bara mysa, snacka och garva. Underbart!

Det blev till att roa sig i ett inte alltför varmt sommarväder med någon biltur, kubb, god mat och gott vin! Ett och annat sällskapsspel och planer inför nästa sommar. Kanske hyra ett stort jäkla hus någonstans och låta våra ungar komma som dom vill?







Lata dagar med GODA vänner!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester i Nerja, del 2. Före Bussjö...

Tunnbrödschips

Vänner